ASM AB-559A-06 Wirebonder

Vorige Artikel 71 van 81 Volgende
GRATIS

ASM AB 559A-06 is een hoogwaardige, microprocessorgestuurde draadbinder, ontworpen voor het meerpuntsverbinden van grootschalige geïntegreerde circuitchips. Het apparaat biedt een reeks functies en mogelijkheden die het geschikt maken voor een verscheidenheid aan toepassingen voor micro-elektronische chipassemblage.

De ASM AB 559 A 06 is voorzien van een nauwkeurig pitch- en giermechanisme voor het nauwkeurig plaatsen en spannen van de tips van hechtgereedschap. Het omvat ook dual-head ultrasone, thermische compressie- en wiglassystemen om een ​​volledig scala aan verbindingsmogelijkheden te bieden. De machine beschikt ook over een 13,6-inch kleurenaanraakscherm met geavanceerde diagnostische, alfanumerieke en grafische hulpmiddelen voor betere prestaties en gemak.

De AB 559A-06 biedt een compact ontwerp met een volledig gesloten, stofvrije basis die helpt de omgeving schoon te houden Dankzij de draadgrootte van 0,1-2,0 mm, de instelbare verbindingslengte en de 5.000 verbindingsparameters is het apparaat geschikt voor vele soorten chipassemblagewerkzaamheden. Bovendien beschikt het apparaat ook over een reeks productiviteitsfuncties, waaronder aanpasbare menu's en automatische draadgeleiding voor eenvoudige installatie en bediening.

Extra kenmerken van de ASM AB 559A-06 zijn onder meer gebruiksvriendelijke realtime databases, geavanceerde beveiligingsfuncties en verbeterde systeembewakingsmogelijkheden. Het is ook ontworpen met een ergonomisch bedieningspaneel en een gebruiksvriendelijke touchscreeninterface voor verbeterde bediening en bediening. gemak. Dankzij het ingebouwde diagnosesysteem kunnen gebruikers eventuele problemen snel identificeren en aanpakken. De ASM AB 559A-06 bonder is zeer betrouwbaar en een uitstekende keuze voor elk type micro-elektronische chipassemblage. Het biedt een breed scala aan functies en prestatiemogelijkheden die het geschikt maken voor een verscheidenheid aan productiescenario's. Het is een krachtig en nauwkeurig systeem dat op productiebasis nauwkeurige en herhaalbare resultaten kan opleveren, waardoor een grotere doorvoer en efficiëntie mogelijk zijn.

Specificaties

Wedge bonder 
Bond head

60°

Compressed air supply 

Maximum inlet pressure

10 bar (145 psi)

Supplied pressure

5 bar (72.5 psi)

Air consumption

63 1/min (2.2 cfm)

Operating environments

 

Temperature

10°-35°C

Relative humidity

Below 70 % at 32°C (Non-condensing)

Power cord and plug

 

Rating

Rating: 15A-125V, 1875 Watts 

Type of cordage

SVT Beldfoil shielded

Temperature rating

60°C

AWG Stranding

AWG Stranding: 14 (41x30)

Diameter

1.91 mm 

Compressed air connection

 

Inner dimension

4 mm

Nylon / Polyurethane tube

Electrical supply

 

Input voltage

110, 230 VAC (Single phase) ± 5%

Frequency

50/60 Hz

Power consumption

800 W

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Specificatie Omschrijving
Disclaimer Foto's van machines zijn ter demonstratie, het werkelijke uiterlijk van uw machine kan verschillen.
U kunt ons altijd vragen foto's te maken van de machine waar u informatie over wilt hebben en u bent altijd welkom om bij ons langs te komen op locatie om de machine te bezichtigen en te testen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Contactgegevens

Fix Trade B.V.
de Schutterij 15
3907 PJ
Veenendaal

0031 (0) 318 544 777
info@fixtrade.nl

© 2021 - 2023 FIX TRADE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel