Nordson DIMA HS-100 Stencilprinter

Artikel 52 van 122

Voor meer informatie omtrent voorraad en prijzen, klik hier.

Bouwjaar 2007

De HS-100 semi-automatische stencilprinter van DIMA heeft flexibiliteit en nauwkeurigheid als zijn kernaspecten, ondersteund door een stevig frame waarin de motoraangedreven printkop over lineaire lagers wordt geleid. Alle parameters kunnen worden geprogrammeerd via de Windows-gebaseerde gebruikersinterface, waardoor optimale instellingen voor elke individuele printplaat worden geboden.

Het aanleren van de juiste positie van het bord gebeurt in de zelfleermodus van het geïmplementeerde ESI vision-systeem. Zodra het systeem de juiste positie van het bord kent, waarschuwt het de operator wanneer de positie niet binnen de tolerantie valt. Tegelijkertijd zal de software de operator instrueren in welke richting (X, Y, rotatie) de printplaat verplaatst moet worden. De maximale tolerantie kan worden geprogrammeerd tussen 1 en 100 µm. Zodra het bord binnen de tolerantie valt, geeft een venster aan dat het drukproces kan worden gestart.

Sjabloonframes tot 585 x 585 mm worden geaccepteerd, het maximale afdrukgebied is 450 x 400 mm, waardoor bordformaten variërend van 40 x 40 tot maximaal 520 x 400 mm mogelijk zijn. De machinenauwkeurigheid bedraagt ​​±25 µm @ 3-sigma, terwijl de herhaalbaarheid ±10 µm @ 3-sigma bedraagt, waardoor printen met een pitch van 0,3 mm mogelijk is.

Het pc-gestuurde systeem is uitgerust met een 15-inch TFT-monitor en twee CCD-camera's, een geschaalde PCB-tafel voor herhaalbare bordplaatsing, Mylar-folie voor testprints en borduitlijning en magnetische positioneringspinnen, bordsteunen en softwaregestuurde vacuümeenheden.

Optioneel zijn onder meer een startset voor een rakel (twee houders en vier messen), een puck-pack-adapter en de Onder-stencil reinigingseenheid.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Specificatie Omschrijving
Disclaimer 0

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Contactgegevens

Fix Trade B.V.
de Schutterij 15
3907 PJ
Veenendaal

0031 (0) 318 544 777
info@fixtrade.nl

© 2021 - 2024 FIX TRADE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel