Nordson DIMA HP 095 Pick & place

Vorige Artikel 73 van 81 Volgende
GRATIS
Voorraad 1 stuk

HP-095 (stand-alone en in-line) modulaire pick & place machine. Volgens het bedrijf kan de machine de basisstart zijn voor elke elektronicafabrikant die in de toekomst kan meegroeien met nieuwe eisen. De modulaire pick & place machine maakt gebruik van dezelfde software en een volledig intelligent feederconcept als de HP-100 en HP-110. De nieuwe machinemodellen hebben veel overeenkomsten met de HP-100 en HP-110 zoals de minimale en maximale printplaatgrootte en over alle machineafmetingen. Ook de plaatsingsnauwkeurigheid van 50 µ bij 3 sigma is gegarandeerd.

De HP-090 en HP-095 beschikken standaard over een componentencamera om componenten variërend van 0402 tot en met componenten met een formaat van 42 x 42 mm te kunnen herkennen. Co-planariteit van componenten met fijne pitch en het gebruik van BGA's komen ook aan bod bij deze camera.

Het ontwerp van de feeders maakt componenten tot 12 mm hoog mogelijk en door gebruik te maken van een trayplatform kunnen ook componenten tot 16 mm in deze machine worden verwerkt. Beide nieuwe modellen hebben één feederbankstandaard met 44 posities voor de volledig intelligente feeders van het bedrijf. Deze feeders bewaken niet alleen de hoeveelheid componenten die nog beschikbaar zijn op een haspel, maar bevatten ook informatie zoals de componentnaam en het pakket. De feeders kunnen op elk moment tijdens de productie op elke willekeurige positie in of uit de machine worden gestoken zonder het productieproces te verstoren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een ​​lege haspel te verwisselen, of om tijdens de productie een volgende set feeders op te zetten zonder de huidige productie te stoppen. De 8 en 12 mm feeders nemen slechts 1 feederpositie in beslag.

De snelheid van de HP-090 en HP-095 bedraagt ​​maximaal 3.000 cph volgens de IPC-standaard IPC9850. Beide modellen kunnen in verschillende stappen in het veld worden geüpgraded. De beschikbare upgrades zorgen voor uitbreiding van het aantal feederposities tot 132 feeders, gebruik van 0201- en 01005-componenten en een snelheidsverhoging tot 4.600 cph. In combinatie met de CAD-convertersoftware van het bedrijf en het offline feeder-programmeerstation kan een omsteltijd van nul worden gegarandeerd.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Specificatie Omschrijving
Disclaimer Foto's van machines zijn ter demonstratie, het werkelijke uiterlijk van uw machine kan verschillen.
U kunt ons altijd vragen foto's te maken van de machine waar u informatie over wilt hebben en u bent altijd welkom om bij ons langs te komen op locatie om de machine te bezichtigen en te testen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Contactgegevens

Fix Trade B.V.
de Schutterij 15
3907 PJ
Veenendaal

0031 (0) 318 544 777
info@fixtrade.nl

© 2021 - 2023 FIX TRADE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel